|
معرفی
سلام من Benoni هستم. البته این اسم دومم است. اسمی که بیشتر به آن نزدیک هستم.
لیسانس ادبیات نمایشی از دانشکده هنر و معماری تهران دارم. بعد از دانشگاه هم اغلب نوشتهام اما مرکز توجهم ادبیات بوده است و نه درامنویسی. یک دفتر شعر چاپ کردهام و همچنان شعر مینویسم و تعدادی هم داستان کوتاه ویرایش نشده و یک رمان تقریبا آماده چاپ دارم. در زمینه تئاتر زیرمجموعه درامنویسی برای رادیو هم فعالیت کردهام و گهگداری نمایشنامهای برای رادیو نوشتهام (اجرای رادیویی شدهاند) و گاهی هم صحنه. به ترجمه هم علاقمندم. فکر میکنم کار فرهنگی در هر صورت گزینهای است که باید به آن توجه داشت. یک نمایشنامه ترجمه کردهام از اوریپید و مشغول یک نمایشنامه دیگر هستم.
غایت عشقم به ادبیات است. ادبیات ناب. همیشه اینطور بوده است اما چند وقتی است که دوست دارم بیشتر به تئاتر نزدیک شوم. یعنی کارگردانی. اما خب این کار خیلی جرات میخواهد و من تجربه عملیام به سالهای خیلی خیلی دور برمیگردد. یکی دو تجربه بازیگری تئاتر و فیلم کوتاه و یک کارگردانی که متوقف شد. نمیدانم واقعا جو تئاتر چگونه است. الان تئاتر خیلی عقیدتی شده است و همه جشنوارهها آئینی و دینی هستند. به هر حال در معدود جشنوارههایی میشود شرکت کرد. مثلا بانوان و فجر که آزادانهتر میشود نوشت. به هر حال اگر راهنماییای به نظرتان میرسد ممنون میشوم.
دیگر اینکه در زمینه محیط زیست و حقوق حیوانات و در حال حاضر بیشتر فعال هستم و یکی از دغدغههای اصلیام است که این اواخر تشدید شده و در آخرین چیزهایی که نوشتهام مثل شعر و داستان و ... موثر بوده است و همیشه در آنچه خواهم نوشت خواهد بود چون روشی که انسان در پیش گرفته و دارد زمین و ساکنان آن را کشدار و نابود میکند مسئلهای نیست که بتوان خاموش بود (کشدار روزانه میلیونها حیوان در کشدارگاهها، مزارع پوست، توسط شکار آن هم بیرویه و غیرانسانی، پاکتراشی جنگلها و کوهها، آلودن بیش از اندازه دریاها و روزدخانهها و اقیانوسها و کشدار بیرحمانه ساکنان آبها مثل دلفینها و والها که سالانه شکار انسان وحشی میشوند در حالیکه انسان حقیقتا نیازمند خوردن و دریدن گوشت دلفین حقیقتا نیست!!!
این تنها ذرهای از حقیقت است و مسئله گرمایش زمین و باقی بماند.
بگذریم. این یک شرح حال از من بود. امیدوارم اینجا بتوانم دوستان خوبی بیابم. J
ویرایش توسط Benoni : 04-19-2010 در ساعت 01:09 PM.
|